רביולי דלעת קטוגני

מתכון לרביולי דלעת קטוגני

דיאטה קטוגנית היא תזונה עשירה בשומן, בינונית בחלבון ודלה בפחמימות. זה מבוסס על עקרון הקטוזיס המתרחש כאשר הגוף עובר משריפת פחמימות לשריפת שומן לדלק. דיאטות קטוגניות קיימות כבר זמן רב. למעשה, המילה "קטוגני" מגיעה מהמילה היוונית קטונים שפירושה חוסר בפחמימות. דיאטות קטוגניות הוכחו כיעילות בניהול אפילפסיה, סוכרת וכמה סוגי סרטן אצל אנשים. לנוכיותכם, צוות האתר צירף עבורכם מתכון לרביולי דלעת קטוגני מדהים! שיעזור לכם לשמור על אורח החיים הקטוגני.

רביולי דלעת קטוגני
רביולי דלעת קטוגני

תוכן העמוד

מתכון לרביולי דלעת קטוגני

מצרכים

הבצק

  • כ3/4 כוס קמח שקדים
  • 400 גרם גבינת מוצרלה.

המלית

  • 4 כפות שמן זית.
  • 250 גרם דלעת
  • 4 עלי מרווה טריים.
  • תבלינים:מלח, פלפל לבן, פלפל שחור.

מצרכים נוספים

  • שמן זית
  • חמאה

אופן ההכנה

  • הכנת מחית הדלעת: בסיר עם מים חמים הרתיתו את דלעת עד שהיא תתרכך
  • כשהדלעת מוכנה ורכה נטחן למחית בעזרת בלנד מוט או מג'ימיקס
  • בקערה נוספת נמיס את הגבינה במיקרוגל, הפעילו את המיקרוגל על חצי דקה כל פעם, עד שהגבינה תמס לגמרי (כדי לא לשרוף אותה)
  • לגבינה הנמסה נוסיף מלח, פלפל ואת קמח השקדים ונערבב היטב עם כף עץ עד שהבלילה תתקרר מעט.
  • כשהביללה קרה נאחד אותה כמו שמאחדים בצק בעזרת הידיים.
  • נשים את הבצק שהתקבל בין שני ניירות אפייה ונרדד באמצעות מערוך
  • בעזרת כוס נקרוץ עיגולים בבצק שלנו.
  • בעזרת מזלג נמעך את קצוות כל עיגול כך שהבצקים יתמזגו לאחד ולא יצא לנו מלית בזמן הבישול.
  • במחבת נמיס חמאה, לאחר ההמסה נוסיף את עלי המרווה הטריים.
  • נוסיף למחבת את הרביולים שלנו ונפזר מעליהם מעט מלח ופלפל לחיזוק הטעמים.
  • נבשל כחצי דקה – דקה מכל צד נקרר ונגיש.

בתיאבון!

הכנתם? ספרו לנו בתגובות איך יצא:)

דילוג לתוכן