עוגת שוקולד קיטו

מתכון לעוגת שוקולד קטוגנית

עוגת שוקולד קטוגנית היא תוספת מצוינת לצד הקפה של הבוקר.

הדיאטה הקטוגנית, שיטת הרזיה פופולרית, מבוססת על אכילת מזונות המסייעים לגוף להיכנס למצב של קטוזיס המאפשר לו לשרוף שומן כמקור אנרגיה. הדיאטה הקטוגנית מומלצת כעת על ידי רופאים ותזונאים לאנשים בכל הגילאים המעוניינים לרדת במשקל או לשמור על משקלם.

יש אנשים שמתקשים להתמיד בתזונה הקטוגנית מכיוון שהם מתגעגעים למתוקים האהובים עליהם.עוגת שוקולד קטוגנית היא אלטרנטיבה מצוינת למי שרוצה טעם מתוק ללא כל הפחמימות.

מצרכים:

  • 3 ביצים.
  • כוס קמח שקדים.
  • כף קקאו.
  • כוס שמנת מתוקה 38%.
  • 4 כפות חמאת בוטנים.
  • כוס סוכר סוויטאנגו.
  • 100 גרם שוקולד 90% גודיבה מריר.
  • שקית אבקת אפייה.
  • 3/4 כוס שמן קוקוס.

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. ממיסים את השוקולד במיקרוגל כדקה.
  3. בכערה, מערבבים את השוקולד יחד עם שאר המרכיבים.
  4. שופכים את הבלילה לתבנית.
  5. מכניסים לתנור לאפייה של בין 30-40 דק.
  6. מוציאים מהתנור ונותנים לעוגה לנוח מעט, לאחר מכן ניתן לחתוךלפרוסות.

והנה לכם עוגת שוקולד קיטו, בתיאבון!

דילוג לתוכן