מתכון לקובה קטוגנית

מתכון לקובה קטוגנית

מתכון לקובה קטוגנית אפויה מלאה טעם, חמש דקות הכנה וקיבלתם ארוחה טעימה ומשביעה. הוסיפו ליד הקובה סלט עלים ירוקים וקיבלתם ארוחת קיטו מצוינת וטעימה, שאפשר לאכול גם בעבודה.

מצרכים:

  • שתי כפיות פסיליום.
  • 250 ג' בשר טחון עם אחוז שומן גבוהה.
  • 1/4 צרור נענע.
  • 1/2 צרור פטרוזיליה.
  • 1 פלפל חריף ירוק.
  • 2 כוסות קמח שקדים.
  • תבלינים: מלח, פלפל שחור, כמון

אופן ההכנה:

  1. מחממים מראש תנור לחום של 180 מעלות.
  2. קוצצים את הנענע והפטרוזיליה.
  3. בכערה מערבבים את כל המצרכים לעיסה יחד למעט הבשר.
  4. לוקחים חלק מהעיסה ויוצרים צורת עיגול, לאחר מכן ממלאים בבשר וסוגרים לצורת כדור.
  5. משמנים נייר אפייה ומניחים על תבנית שטוחה.
  6. מניחים את הכדורים על תבנית האפייה ואופים לכ15 דק.

והנה לכם קובה קטוגנית, בתיאבון!

דילוג לתוכן