עוגת גבינה קטוגנית

מתכון לעוגת גבינה קטוגנית

הדבר הכי קשה בדיאטה הוא החשק העז למשהו שונה, למשהו מתוק. צוות האתר מבין את החשיבות של שינוי שגרה, ולכן הוסיף לנוחיותכם מתכון לעוגת גבינה קטוגנית שלא תפגע לכם בדיאטה ותקל על החשק העז למשהו אחר, למשהו מתוק.

ככל שאנחנו מתקרבים למשקל היעד, זה הופך להיות קשה יותר לעמוד בפיתוי של לאכול משהו מתוק. הדבר הקשה ביותר בדיאטה הוא הכמיהה העזה למשהו מתוק. יכול להיות שיש לכם הרבה כוח רצון, אבל לפעמים קשה להדוף את התשוקות האלה ולהסתיים בבולמוס או שניים שעלולים לדרדר את ההתקדמות שלכם. חשוב לא רק למצוא דרכים להימנע ממתוקים אלו, אלא גם למצוא דרכים שיעזרו לנו להרגיש טוב יותר עם עצמינו כשנאבק עם חשקים ודחפים.

עוגת גבינה קטגונית

תוכן העמוד

המתכון לעוגת גבינה קטוגנית הכי טעימה שיש

מצרכים

לתחתית

  • 2 כפות סוויטנגו .
  • 1/2 כוס קמח קוקוס.
  • 2 כוסות שקדים טחונים.
  • 150 גר׳ חמאה

למילוי

  • 2 שמנת מתוקה להקצפה 38%
  • כף ג׳לטין
  • 2 שמנת חמוצה 27%
  • 3 כפות פודינג ווניל ללא סוכר
  • כפית תמצית וניל
  • רבע כוס סוויטנגו

אופן ההכנה

לתחתית

  • ממיסים את החמאה במיקרוגל.
  • מערבבים היטב את שאר המצרכים יחד עם החמאה.
  • לוקחים תבנית אפייה, משמנים היטב.
  • משטחים על התחתית שלה את העיסה, תדאגו להשאיר בכמות מספיקה לתבנית נפרדת, כמות שתספיק לפירורים לשכבה העליונה.
  • מכניסים לתנור בערך 7 דקות עד להזהבה.

למילוי

  • מערבבים את המצרכים ע"י מיקסר יחד עד הקצפה.
  • מסדרים את המלית שנוצרה על התבנית שהוצאנו מהתנור עם התחתית לעוגה.
  • מפזרים את הפירורים ששמרנו מראש משלב התחתית ומפזרים מעל העוגה.
  • מכניסים למקר לכמה שעות עד שהעוגה מתייצבת.
  • חותכים ומגישים.

שיהיה בתיאבון!

הכנתם? ספרו לנו בתגובות איך יצא:)

דילוג לתוכן