קציצות קיטו

מתכון לקציצות קיטו טעימות

מתכון לקציצות בשר מטוגנות מלאות טעם, חמש דקות הכנה וקיבלתם ארוחה טעימה ומשביעה. הוסיפו ליד הקציצות סלט עלים טעים וקיבלתם ארוחת קיטו מצוינת וטעימה, שאפשר לאכול גם בעבודה.

מתכון לקציצות בשר מטוגנות מלאות טעם, חמש דקות הכנה וקיבלתם ארוחה טעימה ומשביעה. הוסיפו ליד הקציצות סלט עלים טעים וקיבלתם ארוחת קיטו מצוינת וטעימה, שאפשר לאכול גם בעבודה.

המתכון הזה הוא פתרון מושלם לאותם ארוחות שאין כוח להכין כלום, בגלל שהוא כל כך פשוט וזריז אני תמיד חוזרת להכין אותו שוב ושוב.

תוכן העמוד

מתכון לקציצות קטוגניות הכי טעימות שיש:

קציצות קיטו על צלחת לבנה

מצרכים:

  • 500 גרם בשר איכותי עם אחוז שומן גבוה
  • צרור פטרוזיליה
  • צרור כוסברה
  • 2 ביצים
  • תבלינים: פלפל שחור, מלח ובהרט

אופן ההכנה:

  1. קוצצים את הפטרוזיליה והכוסברה כמה שיותר דק
  2. מערבבים את כל מרכבי המתכון ביחד, אם לא ממהרים מומלץ לתת לבלילה לנוח קצת זמן במקרר, זה מחדד ומשפר את הטעם של הקציצה
  3. ניצור מהבלילה כדורים שטוחים, בצורת פיתה
  4. במחבת חמה עם שמן, נטגן את הקציצות, כל צד בערך 3-4 דקות עד לקבלת צבע חום יפה.

הכנתם? ספרו לנו בתגובות איך יצא:)

קציצות קיטו
קציצות קיטו טעימות בחמש דקות עבודה
דילוג לתוכן