מתכון לפשטידת קישואים קטוגנית קלה להכנה

מתכון לפשטידת קישואים קטוגנית מדהימה וקלה להכנה. הוסיפו לצד הפשטידה סלט עלים ירוקים וקיבלתם ארוחה לדיאטה הקטוגנית, שאפשר לאכול בכל מקום.

קישוא הוא מקור נהדר לוויטמינים כמו ויטמין תיאמין (B1), חומצה פנטוטנית (B5), בטא קרוטן (ויטמין A), חומצה פולית, סידן, ברזל, מגנזים, אבץ ועוד. כמו כן, קישוא מכיל הרבה מים, חלבון וסיבים תזונתיים, שחשוב מאוד להקפיד לצרוך בזמן תזונה קטוגנית (אך לא רק).

סיבה נוספת לצרוך קישוא, היא שקישוא מסייעת לכם לרדת במשקל, למרות היותו דל בקלוריות, הקישוא עדיין מספק תחושת סיפוק ושובע לאורך זמן. לכן, קישוא נחשב לירק מצוין לשילוב בדיאטת הקיטו שלכם, הוא מכיל יתרונות בריאותיים רבים ואנחנו ממליצים לכם לשלב אותו בתזונה היומיומית שלכם, אם אתם לא בטוחים איך, הכנו לכם מתכון קל, פשוט ומהיר לפשטידת קישואים קטוגנית טעימה.

המתכון הזה סופר מהיר ותסיימו להכין את הפשטידה תוך מספר דקות והוא נהדר לימים שבהם אתם צריכים להכין משהו ואין לכם הרבה זמן להיות במטבח.

פשטידת קיטו קישואים קלה מאוד להכנה!
פשטידת קיטו קישואים קלה מאוד להכנה!

תוכן העמוד

המתכון לפשטידת קישואים קטוגנית הכי טעימה שיש:

מצרכים:

  • 3 קישואים בינוניים
  • מעט שמן זית
  • 3 זוקיני בינוניים
  • 250 מ"ל שמנת לבישול
  • תבלינים: פלפל שחור, מלח ובהרט
  • שבבי פרמזן
  • 4 ביצים

אופן ההכנה:

  1. פורסים את הזוקיני והקישואים.
  2. מעברים לקערה.
  3. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים הכול יחד.
  4. מסדרים תבנית אפיה עם נייר אפיה,מזלפים מעט שמן על הנייר ואת הבלילה מסדרים בתבנית.
  5. מפזרים את הפרמזן על הבלילה שלנו ומפזרים סומסום בנדיבות.
  6. מכנסים לתנור לחום של 180 לכשעה.
דילוג לתוכן