מתכון לחטיף גבינה קראנצי קטוגני

מתכון חטיף גבינה קראנצי קטוגני זה בעצם מין קרקר עשוי מגבינה, קטוגני ופשוט להכנה. ארוחת קיטו זו קלה להכנה וניתן לאכול אותה בכל מקום. פשוט הוסיפו לו כמה ירקות עלים ירוקים ותקבלו מנה מצוינת של ארוחות דלות בפחמימות, עשירות בשומנים בריאים ומספקות דלק נהדר לגוף.

ארוחות קטו הופכות יותר ויותר פופולריות. דיאטה קטוגנית היא דיאטה דלת פחמימות ועתירת שומן שמכניסה את הגוף שלך למצב של קטוזיס. מצב זה של קטוזיס הוא כאשר הגוף משתמש בשומן לדלק במקום להשתמש בפחמימות לדלק והתהליך משחרר חומצות שומן לזרם הדם שיכולות להגביר את הירידה במשקל.

קרקר קטוגני טעים בטירוף!

תוכן העמוד

המתכון לחטיף גבינה קראנצי קטוגני:

מצרכים:

  • כ250 גרם גבינת קשקבל מגורדת
  • זרעי כוסברה
  • מלח גס
  • פלפל שחור
  • זעתר
  • פפריקה חריפה
  • זרעי קימל

אופן ההכנה:

  1. מחממים מראש תנור לחום של 160 מעלות.
  2. לוקחים נייר אפייה ומניחים על תבנית שטוחה.
  3. מסדרים ערימות גבינה מגוררת ומניחים על על תבנית שטוחה עם נייר אפייה עליה ברווחים אחת מהשנייה.
  4. מפזרים את התוספת הרצוייה לפי הטעם(זרעי כוסברה,מלח גס,זעתר…)
  5. אופים כ-20 דקות, לשים לב, הגבינה נמסה במהירות.
  6. מוציאים מהתנור.
  7. לאחר הקירור הקרקרים שלנו פריכים מאוד, ניתן להגיש יחד עם סלט קטן מירקות הקיטו המומלצים.

הכנתם? ספרו לנו בתגובות איך יצא:)

דילוג לתוכן