מתכון לפיצה קטוגנית

מתכון לפיצה קטוגנית קלה להכנה

מתכון לפיצה קטוגנית

פיצה היא מאכל אהוב על אנשים רבים. זוהי הארוחה המושלמת לחלוק עם חברים, משפחה ועמיתים. פיצה קטוגנית היא גם מנה מצוינת למי שנמצא בדיאטה קטוגנית.

לפיצה הקטוגנית יהיו את כל אותם הטעמים כמו כל סוג אחר של פיצה, אבל לא יהיו בה פחמימות כלשהן. זה אומר שתוכלו ליהנות מהמאכלים האהובים עליכם תוך הקפדה על הדיאטה שלכם!

פיצה קיטו
פיצה קיטו

תוכן העמוד

מתכון לפיצה קטוגנית

מצרכים:

  • ביצה אחת.
  • 90 ג' קמח שקדים
  • 3/4 כפית מלח
  • 90 ג' גבינת מוצרלה או כל גבינה שמנה אחרת שאתם אוהבים
  • 30 גרם גבינת שמנת 30% שומן לפחות.

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור מראש לחום של 180 מעלות.
  2. בכערה, מערבבים את גבינת השמנת והביצה ליצירת מקרם קרמי, ניתן להיעזר במיקסר.
  3. בכערה נוספת, מערבבים את קמח השקדים, המלח, הגבינה.
  4. לאחר מכן ממיסים במיקרו את הבלילה שנוצרה לנו מקמח השקדים כחצי דקה.
  5. מערבבים את 2 הכערות לאחת.
  6. מניחים נייר אפייה על גבי תבנית ומשמנים היטב.
  7. מניחים את הבצק שלנו על התבנית ומרדדים ליצירת הצורה הרצויה.
  8. את התבנית עם הבצק מכניסים לתנור שחומם מראש לכ8 דק.
  9. מוציאים מהתנור, מחכים מעט לקירור, מורחים את רוטב העגבניות ללא סוכר, מפזרים את גבינת המוצרלה שהשארנו מראש, ניתן לפזר בזיליקום לטעם.
  10. מכניסים שוב לתנור לעד כ10 דק נוספות עד להמסת הגבינה וסיום אפיית הבצק.

והנה לכם פיצה קטוגנית, בתיאבון!

דילוג לתוכן