חטיף קוקוס קטוגני

מתכון לחטיף קוקוס קטוגני

חטיף קוקוס קטוגני הוא דרך מצוינת להישאר בקטוזיס ולקבל את האנרגיה הדרושה לך.

הדיאטה הקטוגנית היא דיאטה דלת פחמימות ועתירת שומן שהוכחה כמובילה לירידה במשקל, להורדת רמות הסוכר בדם ולשיפור הרגישות לאינסולין. סוג זה של דיאטה עשוי גם לסייע בהגנה מפני מחלות לב וסוכרת.

יש אנשים שמתקשים להתמיד בתזונה הקטוגנית מכיוון שהם מתגעגעים לחטיפים הממותקים האהובים עליהם. חטיף קוקוס קטוגני הוא אלטרנטיבה מצוינת למי שרוצה טעם מתוק ללא כל הפחמימות.

מצרכים:

  • 3 כפות קרם קוקוס.
  • כף סוויטנגו.
  • 2 כפות שמן קוקוס.
  • 6 כפות קוקוס טחון
  • 10 גרם שוקולד 90% גודיבה מריר.

אופן ההכנה:

  1. ממיסים את שמן הקוקוס כ 15 שניות במיקרוגל.
  2. בכערה, מערבבים את שמן הקוקוס יחד עם שאר המרכיבים.
  3. מניחים נייר אפייה על תבנית ושופכים את הבלילה לנייר.
  4. יוצרים צורת מלבן/ריבוע ומכניסים להקפאה של כ 25 דק.
  5. ממיסים את השוקולד במיקרו לכ30 שניות, ויוצרים פסים על חטיף הקוקוס שלנו.
  6. מחזירים שוב להקפאה של כ15 דק.
  7. חותכים לקוביות, מסדרים בקופסא ושומרים בהקפאה.

והנה לכם חטיף קוקוס קיטו, בתיאבון!

דילוג לתוכן