מתכון לקובה קטוגנית אפויה מלאה טעם, חמש דקות הכנה וקיבלתם ארוחה טעימה ומשביעה. הוסיפו ליד הקובה סלט עלים ירוקים וקיבלתם ארוחת קיטו מצוינת וטעימה, שאפשר לאכול גם בעבודה.
מצרכים:
- שתי כפיות פסיליום.
- 250 ג’ בשר טחון עם אחוז שומן גבוהה.
- 1/4 צרור נענע.
- 1/2 צרור פטרוזיליה.
- 1 פלפל חריף ירוק.
- 2 כוסות קמח שקדים.
- תבלינים: מלח, פלפל שחור, כמון
אופן ההכנה:
- מחממים מראש תנור לחום של 180 מעלות.
- קוצצים את הנענע והפטרוזיליה.
- בכערה מערבבים את כל המצרכים לעיסה יחד למעט הבשר.
- לוקחים חלק מהעיסה ויוצרים צורת עיגול, לאחר מכן ממלאים בבשר וסוגרים לצורת כדור.
- משמנים נייר אפייה ומניחים על תבנית שטוחה.
- מניחים את הכדורים על תבנית האפייה ואופים לכ15 דק.
והנה לכם קובה קטוגנית, בתיאבון!